L | S | P | K | D | O | P | R | T | R | O | A |
I | C | F | G | N | Ü | S | S |
E |
P | L | A |
M | H | M | A | K | L | H | N | I | I | F | E |
R |
A |
H |
M |
W | I | R | U | G | N | Ü | M |
L | U | K | A | M | D | E | C | K | E | L | W |
U |
M |
E | Z | U | C | K | E | R | L | L | K |
M | D | N | G | D | V | S | N | C | H | U | U |
O | F | E | N | E | P | T | L | S | K | N | P |
N | G | U | S | S | F | O | R |
M |
N | G | H |
D | H | S | N | M | A | R | K | A | U | T | E |
R | O | Z | U | T | A | T | E | N | P | A | L |
K | O | E | U | R | I | E | N | F | Y | N | R |
Ingredienzas
pel tamperi
300 gr zücher
/ 2 dl gramma
/ 200 g nuschs
/ 1 sdun mandels mulinos
Brassar il zücher fin cha que do üna bella s-chima
ed agiundscher alura la gramma, truscher infin cha'd ais bel glisch. Uossa pür der tiers las nuschs. Il tamperi na pü memma chod as svöda aint illa fuorma
da la pasta
ed as zuoglia cul vierchel
. La tuorta
vain missa aint il fuorn
fraid, cotta ils prüms 10 min. sün 250° ed in seguit sün 180° fin ch'ella ais mellen-brünina, ca. 30 min.
Lösungswort: 'allzu' im Idiom des Oberengadins (das Wort kommt auch im Text vor)